Financieel

Wij zijn aangesloten bij een kennisplatform van mensen uit de verzekeringswereld. Dit zijn veelal voormalig medewerkers van verzekeraars, zoals accountmanagers, productontwikkelaars, adviseurs inzake hypotheken en beleggingsverzekeringen etc.  Alle kennis van maatschappijen, producten, brochures, gerechtelijke uitspraken, jurisprudentie etc. wordt gedeeld om voor u een zo goed mogelijk resultaat te behalen bij het claimen van een compensatie. Wij staan u bij tot en met de Geschillencommissie en eventueel de Beroepscommissie indien nodig.

Indien u schade heeft geleden ( te hoge rente in rekening gebracht door bank, wat niet is overeengekomen), of er zijn u overbodige (nutteloze) verzekeringen verkocht, dan kan het zijn dat we de koopsommen hiervoor , eventueel met wettelijke rente weer kunnen terugvorderen.

Niet alleen verzekeraars hebben zich niet aan de informatie- en zorgplicht gehouden, maar vaak ook tussenpersonen. Dus uw eigen bank waar u de hypotheek heeft afgenomen, vaak in combinatie met een beleggingsverzekering. De bank is dan niet alleen geldverstrekker, maar ook uw tussenpersoon. Die moet handelen in uw belang en niet in zijn eigen belang.